Presentació

L’Associació de Veïns de la Vall de Sant Daniel som un grup de gent que treballem de forma voluntària per dinamitzar la nostra vall, tot creant un teixit social que doni suport a tota mena d’iniciatives, projectes i reivindicacions per millorar la qualitat de vida a la Vall de Sant Daniel i per donar a conèixer aquest racó tan meravellós de món.

Volem engrescar la gent de la vall a fer coses plegats (activitats, sortides, festes...) alhora que ens comprometem a fer visibles i canalitzar les queixes i suggeriments dels veïns davant d’administració per així, entre tots i totes, treure el màxim profit dels recursos de què disposem.

Cada nucli familiar que vulgui ser soci de l’Associació de Veïns de la Vall de Sant Daniel haurà de pagar una quota simbòlica de 10 € l’any: la suma de cada petit gra de sorra fa possible la feina de tots els veïns que, lliurement i de forma altruista, volen tenir una participació activa en la dinamització de la nostra vall. Tothom qui vulgui col·laborar-hi, és benvingut a les nostres reunions. T’agradaria poder dir-hi la teva en el programa d’actes de la Festa Major? Vols ajudar-nos a organitzar una arrossada popular? T’agradaria poder elaborar un projecte de millora d’infraestructures per a la vall? O denunciar les carències del barri? Vols impulsar activitats socioculturals i fomentar el civisme i la convivència?

Ens reunim el primer dimarts de cada mes, de 20 a 22 h, a les antigues escoles (c/Monges 18). Puntualment ens reunim més sovint per a la preparació d’actes i activitats (trobareu informació detallada sobre totes les reunions en aquest web, a l’apartat de documents, i sobre totes les activitats que organitzarem a la secció “Agenda”). Aquest web també us ofereix la possibilitat de dir-hi la vostra en qualsevol moment. Des de l’Associació de Veïns estem oberts a rebre suggeriments de tota mena: tenim una bústia just a la porta del local de l’associació on hi podeu deixar els vostres comentaris per escrit o ens podeu enviar un mail a l'adreça de correu electrònic info@lavalldesantdaniel.com.

Integreu-vos al teixit associatiu de la vall! Tothom hi és benvingut!

flor Associació de veïns de la vall de Sant Daniel - Tots els drets reservats - intranet